دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

استرداد ۱۳ متهم به کشور در ۳ ماه گذشته

رئیس پلیس بین‌الملل گفت: با وجود شیوع ویروس کرونا و عدم نقل و انتقالات هوایی بین‌المللی در سه ماهه نخست سال جاری ۱۳ نفر از متهمان بین‌المللی مسترد شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 10
کد خبر: ۴۵۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار هادی شیرزاد با اشاره به استرداد چند متهم به کشور در سال جاری، در این رابطه اظهار کرد: استرداد متهمان بین‌المللی بر اساس اعلام قوه‌قضائیه نسبت به اتهام وارده انجام و پس از ارسال به سازمان بین‌المللی پلیس جنایی (اینترپل)، برای فرد حکم جلب بین‌المللی صادر می‌شود.

 

رئیس پلیس بین‌الملل افزود: روند استرداد نیز ضمن هماهنگی با دستگاه‌های ذی‌ربط و مبادله مدارک مورد نیاز به مبادی دیپلماسی، مراجع قضائی کشور متبوع انجام و با هماهنگی‌های اینترپل کشورها، متهم تحت تعقیب به کشور درخواست‌کننده مسترد می‌شود.

 

وی تصریح کرد: با وجود شیوع ویروس کرونا و عدم نقل و انتقالات هوایی بین‌المللی در سه ماهه نخست سال جاری 13 نفر از متهمان بین‌المللی مسترد شدند همچنین در سال 98 پلیس بین‌الملل نیروی انتظامی توانست با کمک قوه‌قضائیه و وزارت امور خارجه نسبت به سال 97 به رشد 113 درصدی دست پیدا کند.

 

این مقام انتظامی درباره استرداد متهمان جرایم اقتصادی ادامه داد: بر اساس اعلان قرمز صادره، برخی از این متهمان در بازداشت کشور مورد نظر بوده و پلیس بین‌الملل در حال پیگیری پرونده این افراد برای به نتیجه رسیدن استرداد آنها است.

 

شیرزاد ضمن درخواست از شهروندان درباره عدم اعتماد به سایتهای شرط‌بندی در فضای مجازی خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از شهروندان بدون شناخت و آگاهی در اینگونه سایتها عضو می‌شوند اما در واقع این سایتها اقدام به نوعی کلاهبرداری اینترنتی کرده که پس از مدتی آنها را دچار ضررهای مالی شدیدی می‌کنند و بهتر  است شهروندان محترم در استفاده از فضای مجازی، به هشدارهای پلیس فتا در این زمینه توجه داشته باشند.

 

رئیس پلیس بین‌الملل درباره اسامی مفسدان اقتصادی منتشره در یک روزنامه یادآور شد: برای افرادی که اعلان قرمز برایشان آنها صادر شده، پلیس بین‌الملل با کمک دستگاه‌های ذیربط، در صورت عدم دخالت کشورهای دیگر، استرداد را انجام می‌‌‌دهد اما تسریع در اعلام لیست متهمان فراری تحت تعقیب پرونده‌های اقتصادی، عاملی برای عدم صدور هرچه سریعتر اعلان قرمز آنها و عدم جابه‌جایی این متهمان در کشور‌های مختلف و تأخیر در روند استرداد خواهد شد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار